Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Alphen aan den Rijn

Je hebt al een rijbewijs, maar door omstandigheden heb je geruime tijd niet gereden? Helaas ben je niet de enige. Volgens psychologiemagazine zijn er in Nederland tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan minstens de helft de auto daadwerkelijk laat staan. In de praktijk blijkt vaak dat de rijvaardigheid van deze groep niet op het gewenste niveau is. Wij adviseren dan een opfrisrijles te nemen, een eenmalige investering die de veiligheid van jou en anderen ten goede komt. Onze ervaren rij-coach brengt jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Met praktische en theoretische tips vergroten we jouw verkeersinzicht, zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur zit. Neem nu contact op via 0653344126 voor een gratis telefonische intake en probleemanalyse.

 
 

Opfris rijles eigen auto

Het is ook mogelijk om rijlessen te volgen in je eigen vertrouwde auto, met begeleiding van een CBR-gecertificeerde rij-coach.  Met professionele begeleiding zul je snel weer ontspannen achter het stuur zitten. Overwin je rijangst en plan vandaag nog een intakeles in.

 

NB je auto dient echter minimaal over een WA + inzittendenverzekering te beschikken. In geval van betaald parkeren dien je zelf te zorgen voor een parkeerkaartje of bezoekerspas voor de lesauto. Indien je hierover vragen hebt, neem dan gerust telefonisch contact met ons op 0653344126.

 

opfris rijles eigen auto
rijangst alphen aan den rijn

Rijangst rijles

Of je nu wilt leren hoe je moeiteloos file parkeert in de drukke straten van Amsterdam of juist wilt weten hoe je een lekke band moet verwisselen, je hebt volledige vrijheid in het vormgeven van de opfriscursus. Denk hierbij aan:

 

  • In/uitvoegen op de autosnelweg
  • Alle parkeer oefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen (ADAS)
  • Kruispunten
  • Rotondes
  • Omgaan met trambanen
  • Wat te doen bij pech of aanrijding?

 

Opfriscursus autorijden senioren

Een opfriscursus voor senioren is vaak zeer gewild, vaak door een combinatie van langdurige afwezigheid van autorijden en een gevoel van onzekerheid. Uit ervaring blijkt dat jouw rijvaardigheid inderdaad onder de veiligheidsnorm kan liggen in dergelijke situaties. Onze ervaren rijcoach staat klaar om jou uitstekend te begeleiden. Stap voor stap zullen we jouw verkeersinzicht en rijtechniek verbeteren tot het hoogst haalbare niveau. Deze lessen kunnen ook worden gecombineerd met een opfrisles in jouw eigen auto, aangezien dat uiteindelijk het voertuig is waarin je zelfstandig wilt rijden!

opfriscursus autorijden alphen aan den rijn

Rijtest CBR Alphen aan den Rijn

Het CBR heeft je opgeroepen voor een rijtest en wij begrijpen dat dit een belangrijk moment is. Ons toegewijde team staat paraat om je deskundige begeleiding te bieden tijdens dit proces. Voor een uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de rijtest, nodigen we je uit om onze speciale rijtest pagina te raadplegen.

Kosten

Een opfrisles van 1,5 uur kost €120,- en bevat:

 

✅ Rijangst begeleiding

✅ Opfriscursus autorijden van 90 minuten.

✅ Tijdens de rijles gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ Ondersteuning bij de theorie.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

✅ Evaluatie

 

Gemiddeld gezien heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na iedere les krijg je een pakkende feedback van jouw leerresultaten. In overleg met jou wordt er eventueel een vervolg les ingepland.  Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar met jouw rijangst? Meld je dan nu aan voor een intake les.


Wij adviseren om een les van 90 minuten te nemen. Zo is de les productief en effectief!

Jazeker! Onze expertise is het begeleiden van mensen met rijangst. Al onze instructeurs zijn hiervoor gecertificeerd.

Jazeker! U wordt thuis opgehaald en ook netjes weer thuis afgezet.

Jazeker! We kunnen u uitstekend begeleiden vanuit u eigen vertrouwde auto.

Jazeker! U mag zelf aangeven op welke onderdelen u wilt oefenen. Ook heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig.

Uiteraard! We kunnen u op de hoogte brengen van alle (ADAS) technologie die op de hedendaagse auto zit.