Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Alphen aan den Rijn

Tijdens de opfris rijles wordt u door een CBR gecertificeerde rij-coach vakkundig begeleidt. Praktische vaardigheden worden bijgespijkerd. Ook uw verkeersinzicht wordt naar een hoger niveau getild. Na iedere les krijgt u een heldere en pakkende feedback.  Zo stapt u binnen enkele lessen weer met zelfvertrouwen achter het stuur. Een opfris rijles in uw eigen auto is ook mogelijk.

Opfris rijles eigen auto

U wilt wel een opfris rijles maar liever niet in een lesauto? Dan hebben wij de oplossing. U kunt een rijles in uw eigen vertrouwde auto afnemen. U mag zelf aangeven op wel onderdeel u wilt oefenen. Ook kunnen wij u instructie geven over rijhulpsystemen waar de moderne auto tegenwoordig over beschikt. Denk bijvoorbeeld aan lane assist of park assist. Een opfris rijles starten vanuit Ter aar behoort ook tot de mogelijkheden.

Rijangst rijles

Ervaart u angst voor autorijden in het algemeen of voor bijvoorbeeld alleen de snelweg? Wij kunnen een specifiek lesprogramma voor u samenstellen. Wilt u bijvoorbeeld een rijles op een drukke autosnelweg zoals de A4, of een cursus inparkeren in een drukke stad? Bij rijschool Alphen is het allemaal mogelijk.

Een opfris rijles duurt 90 minuten. De kosten hiervan zijn € 90,- Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 1o lessen nodig. Voor meer informatie over de opfriscursus autorijden kunt u ons bereiken op 0653344126. Meldt u nu aan voor een intake les.