Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Alphen aan den Rijn

Tijdens de opfris rijles wordt u door een CBR gecertificeerde rij-coach vakkundig begeleidt. Praktische vaardigheden worden bijgespijkerd. Ook uw verkeersinzicht wordt naar een hoger niveau getild. Na iedere les krijgt u een heldere en pakkende feedback.  Zo stapt u binnen enkele lessen weer met zelfvertrouwen achter het stuur. Een opfris rijles in uw eigen auto is ook mogelijk.

Opfris rijles eigen auto

U wilt wel een opfris rijles maar liever niet in een lesauto? Dan hebben wij de oplossing. U kunt een rijles in uw eigen vertrouwde auto afnemen. U mag zelf aangeven op wel onderdeel u wilt oefenen. Ook kunnen wij u instructie geven over rijhulpsystemen waar de moderne auto tegenwoordig over beschikt. Denk bijvoorbeeld aan lane assist of park assist. Een opfris rijles starten vanuit Ter aar behoort ook tot de mogelijkheden.

Rijangst rijles

Ervaart u rijangst voor het parkeren of voor bijvoorbeeld de snelweg? Of wilt u weten of u rijangst heeft? Meldt u aan voor een rijangst test. Na de intake les krijgt u een verhelderende feedback mee, u weet direct waar u aan toe bent. Wij kunnen u rijangst aanpakken door middel van een uniek samengesteld lesprogramma. Wilt u bijvoorbeeld een rijles op een drukke autosnelweg zoals de A4 richting Schiphol, of een cursus inparkeren in de drukke binnenstad van Leiden? Bij rijschool Alphen is het allemaal mogelijk.

opfris rijles

opfris rijles in Alphen aan den Rijn

Opfriscursus autorijden ouderen

Een opfriscursus voor ouderen is veelal gevraagd. Een combinatie van jarenlang niet gereden te hebben en een stukje onzekerheid, zijn vaak de grootste oorzaken. Uit ervaring blijkt dat de rijvaardigheid dan inderdaad onder de veiligheidsnorm ligt. Onze rij-coach kan u hier uitstekend bij helpen. Uw verkeersinzicht en rijtechniek wordt stap voor stap verbeterd tot het hoogst haalbare niveau. De lessen kunnen ook gecombineerd worden met een opfris les vanuit uw eigen auto. Dat is uiteindelijk de auto waarin u zelfstandig gaat rijden!

Een opfris rijles duurt 1,5 uur. De kosten hiervan zijn € 100,-  Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig. Het zijn losse lessen dus u zit nergens aan vast. In overleg met u wordt er een eventuele vervolg les ingepland. Wilt u direct starten? Dan kunt u ons telefonisch bereiken voor een intakegesprek. Er wordt hierna meteen een afspraak met u ingepland. Wordt u liever terug gebeld?, als u uw gegevens achterlaat nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor meer informatie over de opfriscursus autorijden kunt u ons bereiken op 0653344126. Uw rijangst overwinnen? Meldt u nu aan voor een intake les.

 

Wij adviseren om een les van 90 minuten te nemen. Zo is de les productief en effectief!

Jazeker! Onze expertise is het begeleiden van mensen met rijangst. Al onze instructeurs zijn hiervoor gecertificeerd.

Jazeker! U wordt thuis opgehaald en ook netjes weer thuis afgezet.

Jazeker! We kunnen u uitstekend begeleiden vanuit u eigen vertrouwde auto.

Jazeker! U mag zelf aangeven op welke onderdelen u wilt oefenen. Ook heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 2 en 8 lessen nodig.

Uiteraard! We kunnen u op de hoogte brengen van alle (ADAS) technologie die op de hedendaagse auto zit.