Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijschool Woubrugge

Welkom bij Rijschool-Alphen.nl, dé beste rijschool in Woubrugge! Als je op zoek bent naar topkwaliteit en deskundige rij-instructeurs met CBR-certificering en uitgebreide ervaring, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze instructeurs begeleiden je in snel tempo naar je rijbewijs.

Wat ons echt onderscheidt, is onze specialisatie in rijlessen voor mensen met ADD/ADHD. Onze instructeurs zijn speciaal getraind om met deze uitdagingen om te gaan en bieden op maat gemaakte ondersteuning. We begrijpen de specifieke behoeften van mensen met ADD/ADHD en passen onze aanpak daarop aan, zodat ook jij succesvol je rijbewijs kunt behalen.

Waarom zijn wij de beste rijschool in Woubrugge? Omdat we uitblinken in kwaliteit, ervaring, inclusiviteit en maatwerk. Bij Rijschool Alphen staat jouw succes voorop, ongeacht de obstakels die je tegenkomt. Kies voor de rijschool die begrijpt wat jij nodig hebt en je stap voor stap naar succes begeleidt.

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit centraal. We bieden een doordacht en gepersonaliseerd lesprogramma dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Onze rijlessen zijn opgebouwd volgens onderwijskundige principes, en na elke les ontvang je een heldere evaluatie. Zo zorgen we ervoor dat elke les productief en effectief verloopt.

rijschool woubrugge
rijschool woubrugge

Flexibele rijlessen op jouw tijd

Bij ons geniet je van een flexibele planning, met rijlessen in de avond en het weekend. We begrijpen dat je een druk leven hebt en plannen graag met je mee. We halen je op waar jij wilt. Elke leerling krijgt een toegewijde instructeur, en in onze lesauto’s wordt niet gerookt. We streven ernaar om het rijleren zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Overwin faalangst en rijangst

Bij Rijschool Alphen begrijpen we dat faalangst en rijangst uitdagingen kunnen zijn. We bieden professionele begeleiding en kunnen een faalangstexamen voor je aanvragen bij het CBR. Onze ervaren instructeurs helpen je zelfverzekerd de weg op.

rijschool woubrugge
opfris rijles woubrugge

Opfris rijles Woubrugge

Heb je al een rijbewijs maar voel je je niet zeker achter het stuur? We bieden opfriscursussen om rijangst te overwinnen. Met professionele begeleiding verbeteren we je rijvaardigheden en verkeersinzicht. Na elke les ontvang je waardevolle feedback, zodat je snel weer met vertrouwen kunt rijden, zelfs in je eigen auto. Meld je vandaag nog aan voor de opfrisrijles en herontdek het plezier van autorijden!

Goedkope rijschool Woubrugge

Dankzij onze efficiënte rijlessen bespaar je kosten. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie. Goed nieuws: de eerste rijles in Woubrugge is altijd gratis! Aarzel niet langer en meld je direct aan via ons aanmeldformulier. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoon en WhatsApp op 0653344126. We helpen je graag op weg naar je rijbewijs.

goedkope rijschool woubrugge

Rijtest Woubrugge

Het CBR heeft je opgeroepen voor een rijtest en wij begrijpen dat dit een belangrijk moment is. Ons toegewijde team staat paraat om je deskundige begeleiding te bieden tijdens dit proces. Voor een uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de rijtest, nodigen we je uit om onze speciale rijtest pagina te raadplegen.


Wij geven rijlessen van 60, 90 of 120 minuten. Dit gaat geheel in overleg met jou!

Ja! Bij rijschool Alphen krijg je een vaste instructeur tot je examen.

Jazeker! Wij rijden tot ma t/m vrijdag van 09.00 t/m 20.00 uur en, op zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Nee! Ook wanneer je nog geen theorie certificaat hebt kun je bij ons starten met je rijlessen. Wij adviseren na maximaal 10 rijlessen met je theorie te beginnen.

Jazeker! In overleg met jou kunnen we je meerdere keren inplannen. Bij rijschool Alphen garanderen we je altijd minimaal 2 uur rijles per week. Meer is ook mogelijk.

Ja dat mag! Na iedere les mag er afgerekend worden.

Een vlotte leerling maximaal 40 uur, een gemiddelde leerling maximaal 50 uur en een beginner maximaal 60 uur.