Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets is een proefexamen wat wordt afgenomen bij het CBR. Tijdens deze toets krijg je een echte CBR examinator naast je. Alle facetten van een echt examen komen aan bod. Zoals de tijdsduur en de opdrachten. Zo kan je alvast wennen aan de examensituatie. Wanneer je je bijzondere verrichten goed uitvoert, krijg je hiervoor een vrijstelling voor het aankomende examen.

Wanneer de TTT?

Een tussentijdse toets wordt afgenomen wanneer je bijna op examen niveau bent. Dit is op ongeveer driekwart van de rijopleiding.

Wat moet je weten voor tussentijdse toets?

Voor de toets krijg je een ogentest. Hierbij moet je een kenteken aflezen op 25 meter afstand. Daarna worden er controle vragen over de auto gesteld. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld de banden of onder de motorkap.

Tarieven TTT

Omdat de tijdsduur en inhoud van de TTT vrijwel hetzelfde is als bij een rij-examen, zijn de kosten ook hetzelfde.  Maar om de afname van een TTT te  stimuleren bieden wij deze tegen een reductie tarief aan. Meer informatie over de kosten vindt u op onze tarieven pagina.