Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijschool Leiden

Welkom bij Rijschool-Alphen.nl, de absolute top rijschool in Leiden. Als je gaat voor niets minder dan de beste kwaliteit, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze rij-instructeurs beschikken over het prestigieuze CBR-certificaat en kunnen bogen op een schat aan ervaring. Met hun deskundige begeleiding brengen ze je in snel tempo dichter bij het felbegeerde rijbewijs.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze specialisatie in het geven van rijlessen aan mensen met ADD/ADHD. Onze instructeurs zijn speciaal getraind om met deze uitdagingen om te gaan en kunnen jou op maat gemaakte ondersteuning bieden. We begrijpen de specifieke behoeften van mensen met ADD/ADHD en passen onze benadering daarop aan, zodat ook jij succesvol je rijbewijs kunt behalen.

Waarom zijn wij de beste rijschool in Leiden? Omdat we niet alleen uitblinken in kwaliteit en ervaring, maar ook omdat we streven naar inclusiviteit en maatwerk. Bij Rijschool Alphen staat jouw succes voorop, ongeacht de obstakels die je tegenkomt. Kies voor de rijschool die begrijpt wat jij nodig hebt en je naar succes begeleidt, stap voor stap.

Kwaliteit en maatwerk: Ons streven naar rijles succes

Bij ons staat kwaliteit centraal, dat is ons motto. Wij leveren een doordacht en gepersonaliseerd lesprogramma dat perfect aansluit bij de individuele behoeften van elke leerling. Onze rijlessen zijn zorgvuldig opgebouwd volgens onderwijskundige principes, en na elke les ontvangt de leerling een heldere en inspirerende evaluatie. Op deze wijze waarborgen we dat elke les buitengewoon productief en effectief verloopt.

rijschool leiden

Flexibele rijlessen op jouw tijd

Bij ons kun je profiteren van een uiterst flexibele planning, waarbij je de mogelijkheid hebt om rijlessen in te plannen tijdens avonden en zelfs in het weekend. Als een flexibele rijschool staan wij altijd klaar om met onze leerlingen mee te denken. We begrijpen dat het soms nodig is om rijlessen na het werk, sporten of school te plannen, en we zijn bereid onze leerlingen op te halen op de gewenste locatie.

Elke leerling krijgt een toegewijde instructeur, en het is vanzelfsprekend dat er in onze lesauto’s niet wordt gerookt. Wij streven ernaar om het rijleren zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken, met een flexibele planning die aansluit bij jouw drukke leven.

Overwin faalangst en rijangst

Bij Rijschool Alphen begrijpen we dat faalangst of de angst om te beginnen met autorijden een grote uitdaging kan zijn. Daarom zijn we gecertificeerd om professionele begeleiding te bieden aan mensen die met deze angsten te maken hebben. We kunnen een speciaal faalangstexamen voor je aanvragen bij het CBR, waarbij de examinator extra begrip toont voor jouw zorgen en angst.

Onze ervaren rij-instructeurs hebben uitgebreide expertise opgebouwd in het helpen van mensen zoals jij. Ze zijn er om je te begeleiden op jouw reis naar zelfverzekerd autorijden. Bij Rijschool Alphen zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

rijangst leiden
opfris rijles leiden

Opfris rijles Leiden

Heb je al een rijbewijs, maar voel je je niet langer zeker achter het stuur? Speciaal voor mensen zoals jij hebben we de opfriscursus autorijden ontwikkeld. Het zal je wellicht interesseren dat volgens Psychologie Magazine er in Nederland tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen zijn met rijangst, waarvan minstens de helft volledig vermijdt om nog auto te rijden. Dat betekent dat je zeker niet de enige bent die met dit probleem kampt.

Als je je nu aanmeldt voor een opfrisrijles, kun je jouw rijangst overwinnen. Tijdens deze opfrisrijlessen word je professioneel begeleid door een ervaren rijcoach. Je praktische rijvaardigheden worden opgefrist en je verkeersinzicht wordt naar een hoger niveau getild. Na elke les ontvang je duidelijke en waardevolle feedback. Dit zorgt ervoor dat je na slechts enkele lessen weer vol zelfvertrouwen achter het stuur kunt stappen. Het is zelfs mogelijk om de opfrisrijles in je eigen auto, bestelbus of camper te volgen, zodat je weer vertrouwd raakt met je eigen voertuig. Meld je vandaag nog aan voor de opfrisrijles en herontdek het plezier van autorijden!

Goedkope rijschool Leiden

Dankzij onze hoogwaardige rijlessen verloopt het leerproces efficiënt, wat betekent dat je aan het einde van je rijopleiding kosten kunt besparen. Wil je meer weten over onze lestarieven? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Het goede nieuws is dat de eerste rijles in Leiden altijd gratis is! Twijfel niet langer en meld je direct en eenvoudig aan via ons aanmeldformulier. Voor verdere vragen en informatie zijn wij telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 0653344126. Wij staan klaar om je te helpen op weg naar je rijbewijs.

Rijtest CBR Leiden

Je bent door het CBR opgeroepen voor een rijtest of rijvaardigheidsonderzoek. Wij realiseren ons dat dit een belangrijk moment voor je is. Ons toegewijde team staat klaar om je tijdens dit proces gedegen begeleiding te bieden. Voor een gedetailleerde uitleg over wat je kunt verwachten, nodigen we je van harte uit om op de bovenstaande link te klikken.


Jazeker! We rijden op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Jazeker. Na onze opfriscursus kunt u weer parkeren als een pro!

Ja. Onze instructeurs zijn allemaal faalangst gecertificeerd. Rijangstbegeleiding is waar wij bekend om staan.

Ja dit is mogelijk. Na onze opfriscursus kunt u weer veilig in en uitvoegen op de autosnelweg.

Yes! We provide our lessons also in English

Jazeker! U wordt thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Andere ophaalplekken zijn ook mogelijk.

Ja dan kan U kunt kiezen uit 60,90 of 120 minuten. Zo is u les altijd productief en effectief!