Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Lesmethode

Bij Rijschool Alphen kies je altijd voor de beste rijopleiding. Wij maken dit waar door onze zeer unieke lesmethode waarbij de leerling centraal staat. Niet van a naar z, maar voor jou de beste weg. Met een overzichtelijke instructievorderingenkaart kun je je vorderingen exact bijhouden.

Proefles

Wij bieden een gratis en vrijblijvende proefles aan, zo kan je kennismaken met jou vaste rij-instructeur. Tijdens deze proefles heb je de mogelijkheid om al jou vragen te stellen. Je krijgt een pakkend en vrijblijvend advies, hierna weet je exact waar je aan toe bent.

Vervolg afspraken

Na de proefles is er uiteraard de mogelijkheid om meteen vervolgafspraken in te plannen. Iedere leerling is anders de een vind het fijn om wekenlang vooruit te plannen en de ander weer niet. De instructeurs van rijschool Alphen denken graag mee met de leerling. Zodra je start met de rijopleiding krijg je van ons een afsprakenkaart mee, hierin worden jou afspraken vermeld. We willen de rijlessen voor de leerling zo overzichtelijk mogelijk houden, zo houden we u als klant tevreden!

Werkwijze

De vorderingen van de leerling worden bijgehouden op een instructiekaart. Deze kaart blijft tijdens de gehele rijopleiding bij de instructeur, Zo weten wij exact waar de leerling staat en welke les er aan de orde is. Zo wordt iedere rijles effectief benut en maakt de cursist snelle vorderingen. Ben je benieuwd naar onze proefles? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan via het aanmeldformulier en profiteer vandaag nog van een eerste rijles in Alphen aan den Rijn. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken. 06 – 53344126