Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Voorhout

Je beschikt al over een rijbewijs maar, door omstandigheden heb je geruime tijd niet gereden? Je bent niet de enige! Volgens psychologiemagazine lopen er in Nederland tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen rond met rijangst. Hiervan laat minstens de helft de auto ook daadwerkelijk staan. Uit de praktijk blijkt dan inderdaad vaak dat de rijvaardigheid van deze mensen niet op het gewenste niveau is. Wij adviseren dan om een opfris rijles af te nemen. Het is een eenmalige investering die ten goede komt voor jou veiligheid en die van anderen.  Onze ervaren rij-coach tilt je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Door middel van onze praktische en theoretische tips, vergroten we jouw verkeersinzicht. Zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur zit. Meld je vandaag nog aan voor een opfris rijles in Voorhout.

opfris rijles

opfris rijles

Opfriscursus autorijden Voorhout

Of het nou snelwegangst of fileparkeren is. Je onzekerheid wordt verleden tijd na een opfriscursus bij rijschool-Alphen. Je mag zelf aan geven op welke onderdelen je wilt oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit;

  • Autosnelweg
  • Parkeren in de binnenstad van Sassenheim
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen (ADAS)
  • Kruispunten
  • Rotondes

Opfris rijles eigen auto

Het is ook mogelijk om de rijles vanuit je eigen vertrouwde auto te krijgen. Je krijgt dan een CBR gecertificeerde rij-coach naast je. Door de professionele begeleiding zit je binnen de kortste keren weer ontspannen achter het stuur. Overwin je rijangst en plan vandaag nog een intake les in.

Een opfris les duurt 1,5 uur de kosten zijn €100,- per les.  Hiervoor krijgt u;

✅ Een telefonische intake en probleemanalyse.

✅ Opfriscursus autorijden van 90 minuten.

✅ Tijdens de rijles gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ Ondersteuning bij de theorie.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er eventueel een vervolg les ingepland.  U zit dus nergens aan vast. Bent u klaar met u rijangst? Meld u dan nu aan voor een intake les.