Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Rijnsburg

Je beschikt al over een rijbewijs maar, door omstandigheden heb je geruime tijd niet gereden? Dan is een opfris rijles voor jou een goede uitkomst. Onze ervaren rij-coach tilt je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Door middel van onze praktische en theoretische tips, vergroten we jouw verkeersinzicht. Zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur zit. Meld je nu aan voor een opfriscursus autorijden.

Opfriscursus autorijden Rijnsburg

 

Of het nou snelwegangst of fileparkeren is. Je onzekerheid wordt verleden tijd na een opfriscursus bij rijschool-Alphen. Je mag zelf aangeven op welke onderdelen je wilt oefenen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit;

  • In en uitvoegen op de autosnelweg
  • Alle parkeer oefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen
  • Kruispunten
  • Rotondes

Opfris rijles eigen auto

Het is ook mogelijk om de rijles vanuit je eigen vertrouwde auto te krijgen. Je krijgt dan een CBR gecertificeerde rij-coach naast je. Door de professionele begeleiding zit je binnen de kortste keren weer ontspannen achter het stuur. Overwin je rijangst en plan vandaag nog een intakeles in. Een opfris rijles in de drukke binnenstad van Leiden behoort ook tot de mogelijkheden.

Een opfris les duurt 1,5 uur de kosten hiervan zijn €100,- per les.  Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig. Na iedere les krijgt u een pakkende feedback van uw leerresultaten. In overleg met u wordt er eventueel een vervolgles ingepland. Bent u klaar met u rijangst? Meldt u dan nu aan voor een intake les.

 

Gemiddeld gezien heeft u tussen de 3 en 10 lessen nodig.

Jazeker! We leren je alle kneepjes van het rijden op drukke autosnelwegen. Binnen enkele lessen kan je invoegen, uitvoegen en inhalen als een pro!

De opfris rijles duurt 90 minuten. Langer is ook mogelijk

Jazeker. Als je dat wilt halen we je thuis op en zetten we je weer netjes thuis af. Elders opgehaald worden is ook mogelijk.

Jazeker. Ook vanuit je eigen auto kunnen we je een opfris rijles bieden.

Ja! Naast de praktijk training wordt ook je theoretische kennis bijgespijkerd.

Jazeker! Je kunt samen met een vriend of vriendin samen omstebeurt rijden. Zo kun je ook van elkaar leren.