Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijschool Ter aar | Rijangst begeleider

Ben je op zoek naar de beste en leukste rijschool in Ter Aar? Zoek dan niet verder, want bij Rijschool Alphen ben je aan het juiste adres. Wij bieden professionele begeleiding en streven altijd naar de hoogste kwaliteit in al onze lessen. Kwaliteit is ons handelsmerk. Naast Ter Aar bedienen we ook de omliggende gebieden, waaronder Leiden, Nieuwkoop, Leimuiden en Alphen aan den Rijn.

Onze ervaren instructeurs bereiden je uitstekend voor op het rijexamen. Wil je zelf ervaren hoe onze rijlessen zijn? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles. Ontdek de voordelen van rijden met Rijschool Alphen en zet de eerste stap naar jouw rijbewijs. Voor meer informatie over deze actie en onze tarieven kun je terecht op onze tarievenpagina.

Kies voor Rijschool Alphen en ervaar de professionele aanpak die leidt tot succesvolle en zelfverzekerde bestuurders. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs. Meld je vandaag aan en begin jouw rijavontuur met Rijschool Alphen!

 
 

Rijschool Ter Aar faalangst/ADHD gecertificeerd

Ervaar je angst tijdens autorijlessen of wanneer je meerijdt als passagier? Bij Rijschool Alphen begrijpen we dat rijangst en faalangst uitdagend kunnen zijn. Daarom zijn wij gecertificeerd om leerlingen met faalangst te begeleiden. Bovendien kunnen we speciale CBR faalangstexamens voor je aanvragen.

Voor meer informatie over onze faalangstbegeleiding en de mogelijkheid van faalangstexamens, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of telefonisch op 0653344126. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een zelfverzekerde start op de weg.

rijschool ter aar
opfris rijles ter aar

Opfris rijles  Ter Aar

Heb je al een tijdje je rijbewijs, maar voel je de behoefte aan een opfrisrijles? Bij Rijschool Alphen bieden we opfriscursussen autorijden aan, waarbij jij de vrijheid hebt om aan te geven op welke specifieke onderdelen je wilt oefenen. Voor meer informatie kun je terecht bij onze veelgestelde vragen.

Wil je direct beginnen met de opfrisrijles? Meld je dan nu aan. Natuurlijk zijn we ook telefonisch en via WhatsApp bereikbaar voor al je vragen en om je op weg te helpen.

Verkeerstrauma

Voor professionele hulp bij verkeerstrauma’s ben je bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met rijangsten, begrijpen we dat een verkeersfobie niet zomaar verdwijnt. Wij beschikken over de expertise om hiermee om te gaan en jou te helpen je angsten te overwinnen.

Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie. Onze rijangstlessen zijn ontworpen om snel resultaten te boeken en jouw angsten tot het verleden te laten behoren. We bieden ook ondersteuning aan ouderen met de BROEM-cursussen. Je kunt je ook direct aanmelden via onze website. Voor direct contact zijn wij telefonisch bereikbaar op 0653344126.

Rijtest Ter Aar

Het CBR heeft je opgeroepen voor een rijtest en wij begrijpen dat dit een belangrijk moment is. Ons toegewijde team staat paraat om je deskundige begeleiding te bieden tijdens dit proces. Voor een uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de rijtest, nodigen we je uit om onze speciale rijtest pagina te raadplegen.


Wij geven rijlessen van 60, 90 of 120 minuten. Dit gaat geheel in overleg met jou!

Ja! Bij rijschool Alphen krijg je een vaste instructeur tot je examen.

Jazeker! Wij rijden tot ma t/m vrijdag van 09.00 t/m 20.00 uur en, op zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.

Nee! Ook wanneer je nog geen theorie certificaat hebt kun je bij ons starten met je rijlessen. Wij adviseren na maximaal 10 rijlessen met je theorie te beginnen.

Jazeker! In overleg met jou kunnen we je meerdere keren inplannen. Bij rijschool Alphen garanderen we je altijd minimaal 2 uur rijles per week. Meer is ook mogelijk.

Ja dat mag! Na iedere les mag er afgerekend worden.

Een vlotte leerling maximaal 40 uur, een gemiddelde leerling maximaal 50 uur en een beginner maximaal 60 uur.