Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijschool Ter aar | Rijangst begeleider

Ben je op zoek naar de beste en leukste rijschool in Ter Aar met een hoge slaagkans en waar je op een leuke manier wordt opgeleid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Rijschool Alphen begeleid leerlingen op een professioneel niveau. Kwaliteit leveren is ons visite kaartje. We zijn tevens actief in Langeraar, Nieuwkoop, Leimuiden en Alphen aan den Rijn. Onze professionele instructeurs kunnen je uitstekend voorbereiden voor het rij-examen. Bent u benieuwd naar onze rijlessen? Meldt u dan nu aan voor een eerste rijles, uiteraard gratis en vrijblijvend.

Rijschool Ter Aar faalangst/ADHD gecertificeerd

Ervaar je angst tijdens het autorijlessen of wanneer je bij iemand in de auto zit. Rijschool Alphen is gecertificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst, wij kunnen tevens speciale CBR faalangst examens voor je aanvragen. Voor meer informatie over faalangst examens kun je contact met ons opnemen via het contact formulier of via 0653344126.

Opfris rijles  Ter Aar

Je hebt al een tijdje je rijbewijs maar je bent weer toe aan een opfris rijles? Dan kun je bij rijschool Alphen terecht voor een opfriscursus autorijden. Je mag zelf aangeven op welke onderdelen je wilt oefenen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij onze meest gestelde vragen. Wilt u direct starten met de opfris rijles? Meldt u dan nu aan via de button. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken.

Verkeerstrauma

Ook voor professionele hulp bij verkeerstrauma’s bent u bij ons in goede handen. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met rijangsten. Een verkeersfobie gaat niet vanzelf weg. Wij hebben de expertise hoe hiermee om te gaan. Loop niet langer rond met u angsten. Wij begrijpen dat u hier vragen over heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op, we kunnen u alle informatie verschaffen die u nodig heeft. Door onze rijangst lessen worden u angsten binnen de kortste keren verleden tijd. Wij begeleiden ook ouderen bij de BROEM cursussen. U kunt zich ook direct aanmelden. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar op 0653344126.