Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Rijschool Ter aar | Kwaliteit rijles

Rijschool Ter Aar

Ben je op zoek naar de beste en leukste rijschool in Ter Aar met een hoge slaagkans en waar je op een leuke manier wordt opgeleid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Rijschool Alphen begeleid leerlingen op een professioneel niveau. Kwaliteit leveren is ons visite kaartje. We zijn tevens actief in Langeraar, Nieuwkoop, Leimuiden en Alphen aan den Rijn. Onze professionele instructeurs kunnen je uitstekend voorbereiden voor het rij-examen. Bent u benieuwd naar onze rijlessen? Meldt u dan nu aan voor een eerste rijles, uiteraard gratis en vrijblijvend.

Rijschool Ter Aar faalangst/ADHD gecertificeerd

Ervaar je angst tijdens het autorijlessen of wanneer je bij iemand in de auto zit. Rijschool Alphen is gecertificeerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst, wij kunnen tevens speciale CBR faalangst examens voor je aanvragen. Voor meer informatie over faalangst examens kun je contact met ons opnemen via het contact formulier of via 0653344126.

Opfris rijles  Ter Aar

Je hebt al een tijdje je rijbewijs maar je bent weer toe aan een opfris rijles? Dan kun je bij rijschool Alphen terecht voor een opfriscursus autorijden. Je mag zelf aangeven op welke onderdelen je wilt oefenen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij onze meest gestelde vragen. Wilt u direct starten met de opfris rijles? Meldt u dan nu aan via de button. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken.