Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Vijfhuizen

Heb je al een rijbewijs op zak, maar ben je door omstandigheden al geruime tijd niet achter het stuur geweest? Je bent zeker niet de enige. Volgens psychologie magazine Nederland zijn er naar schatting tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan ten minste de helft de auto daadwerkelijk vermijdt. Vaak blijkt dat de rijvaardigheid van deze groep niet meer op het gewenste niveau is. Ons advies? Kies voor een opfrisrijles, een enkele investering die niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van anderen ten goede komt. Onze ervaren rij-coach staat klaar om jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Met praktische en theoretische tips vergroten we jouw verkeersinzicht, zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur plaatsneemt. Meld je nu aan en ontvang een gratis telefonische intake met probleemanalyse. For our English-speaking clients: Refresher driving lessons are also available in English.

Opfriscursus autorijden Vijfhuizen

Of je nu wilt leren hoe je moeiteloos file kunt parkeren in de drukke straten van Leiden en Amsterdam, of juist wilt weten hoe je een lekke band moet verwisselen, je hebt volledige vrijheid in het vormgeven van de opfriscursus. Denk hierbij aan:

 

  • In/uitvoegen op de autosnelweg
  • Alle parkeer oefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen (ADAS)
  • Kruispunten
  • Rotondes
  • Omgaan met trambanen
  • Wat te doen bij pech of aanrijding?
opfriscursus autorijden vijfhuizen
opfris rijles eigen auto

Opfris rijles in eigen auto, bestelbus of camper

Je kunt nu rijlessen volgen in je eigen vertrouwde auto, bestelbus of camper, onder begeleiding van een ervaren, CBR-gecertificeerde rijcoach. Of je nu je eerste les in een lesauto wilt volgen en daarna wilt overstappen naar je eigen voertuig, de keuze is aan jou. Met deskundige begeleiding zul je snel weer ontspannen achter het stuur zitten. Laat je rijangst achter je en plan vandaag nog een intake-les in.

 

Let op: je auto dient echter minimaal over een WA + inzittendenverzekering te beschikken. In geval van betaald parkeren dien je zelf te zorgen voor een parkeerkaartje of bezoekerspas voor de lesauto. Indien je hierover vragen hebt, neem dan gerust telefonisch contact met ons op 0653344126.

Rijtest CBR Vijfhuizen

Je bent door het CBR opgeroepen voor een rijtest of rijvaardigheidsonderzoek. Wij realiseren ons dat dit een belangrijk moment voor je is. Ons toegewijde team staat klaar om je tijdens dit proces gedegen begeleiding te bieden. Voor een gedetailleerde uitleg over wat je kunt verwachten, nodigen we je van harte uit om op de betreffende link te klikken.

Kosten

Een opfrisles van 1,5 uur kost €120,- en bevat:

 

✅ Rijangst begeleiding

✅ Opfriscursus autorijden van 90 minuten.

✅ Tijdens de rijles gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ Ondersteuning bij de theorie.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld genomen heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na elke les ontvang je pakkende feedback over jouw leerresultaten. In overleg met jou kan indien nodig een vervolgles worden ingepland. Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar om jouw rijangst aan te pakken? Meld je dan nu aan voor een intakeles.