Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Haarlem

Heb je al een rijbewijs op zak, maar ben je door omstandigheden al geruime tijd niet achter het stuur geweest? Je bent zeker niet de enige. Volgens psychologie magazine Nederland zijn er naar schatting tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan ten minste de helft de auto daadwerkelijk vermijdt. Vaak blijkt dat de rijvaardigheid van deze groep niet meer op het gewenste niveau is. Ons advies? Kies voor een opfrisrijles, een enkele investering die niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van anderen ten goede komt. Onze ervaren rij-coach staat klaar om jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Met praktische en theoretische tips vergroten we jouw verkeersinzicht, zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur plaatsneemt. Meld je nu aan voor een gratis telefonische intake en probleemanalyse.

Opfriscursus autorijden Haarlem

Of je nu wilt leren hoe je moeiteloos file parkeert in de drukke straten van Leiden of juist wilt weten hoe je een lekke band moet verwisselen, je hebt volledige vrijheid in het vormgeven van de opfriscursus. Denk hierbij aan:

 

  • In/uitvoegen op de autosnelweg
  • Alle parkeer oefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen (ADAS)
  • Kruispunten
  • Rotondes
  • Omgaan met trambanen
  • Wat te doen bij pech of aanrijding?

Opfris rijles eigen auto

Het is ook mogelijk om rijlessen te volgen in je eigen vertrouwde auto, met begeleiding van een CBR-gecertificeerde rij-coach.  Met professionele begeleiding zul je snel weer ontspannen achter het stuur zitten. Overwin je rijangst en plan vandaag nog een intakeles in.

 

Let op: je auto dient echter minimaal over een WA + inzittendenverzekering te beschikken. In geval van betaald parkeren dien je zelf te zorgen voor een parkeerkaartje of bezoekerspas voor de lesauto. Indien je hierover vragen hebt, neem dan gerust telefonisch contact met ons op 0653344126.

Rijtest CBR Haarlem

Het CBR heeft je opgeroepen voor een rijtest en wij begrijpen dat dit een belangrijk moment is. Ons toegewijde team staat paraat om je deskundige begeleiding te bieden tijdens dit proces. Voor een uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de rijtest, nodigen we je uit om onze speciale rijtest pagina te raadplegen.

Kosten

Een opfrisles van 1,5 uur kost €120,- en bevat:

 

✅ Rijangstbegeleiding

✅ Opfriscursus autorijden van 90 minuten.

✅ Tijdens de rijles gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ Ondersteuning bij de theorie.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld genomen heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na elke les ontvang je pakkende feedback over jouw leerresultaten. In overleg met jou kan indien nodig een vervolgles worden ingepland. Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar om jouw rijangst aan te pakken? Meld je dan nu aan voor een intakeles.


Jazeker! We rijden op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.  Voor uitzonderingen kunnen we eventueel ook een zondag rijden.

Jazeker. Na onze opfriscursus kunt u weer parkeren als een pro!

Ja. Onze instructeurs zijn allemaal faalangst gecertificeerd. Rijangstbegeleiding is waar wij bekend om staan.

Ja dit is mogelijk. Na onze opfriscursus kunt u weer veilig in en uitvoegen op de autosnelweg.

Yes! We provide our lessons also in English