Meld je aan en ontvang een gratis proefles

Opfris rijles Amstelveen

Je hebt al een rijbewijs, maar door omstandigheden heb je geruime tijd niet gereden? Helaas ben je niet de enige. Volgens psychologiemagazine zijn er in Nederland tussen de 500.000 en 1 miljoen mensen met rijangst, waarvan minstens de helft de auto daadwerkelijk laat staan. In de praktijk blijkt vaak dat de rijvaardigheid van deze groep niet op het gewenste niveau is. Wij adviseren dan een opfrisrijles te nemen, een eenmalige investering die de veiligheid van jou en anderen ten goede komt. Onze ervaren rij-coach brengt jouw rijvaardigheid naar een hoger niveau. Met praktische en theoretische tips vergroten we jouw verkeersinzicht, zodat je weer met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur zit. Meld je nu aan voor een gratis telefonische intake en probleemanalyse.

 
 

Opfriscursus autorijden Amstelveen

Of je nu wilt leren hoe je moeiteloos file parkeert in de drukke straten van Amsterdam of juist wilt weten hoe je een lekke band moet verwisselen, je hebt volledige vrijheid in het vormgeven van de opfriscursus. Denk hierbij aan:

 

  • In/uitvoegen op de autosnelweg
  • Alle parkeer oefeningen
  • Rijden bij schemer/avond
  • Rijden met navigatie
  • Uitleg en oefenen met moderne rijhulpsystemen (ADAS)
  • Kruispunten
  • Rotondes
  • Omgaan met trambanen
  • Wat te doen bij pech of aanrijding?
opfriscursus autorijden amstelveen
opfris rijles eigen auto

Opfris rijles eigen auto

Je hebt ook de mogelijkheid om rijlessen te volgen in je eigen vertrouwde auto, met begeleiding van een ervaren CBR-gecertificeerde rij-coach. Of je nu de voorkeur geeft aan de eerste les in de lesauto en daarna overstapt naar je eigen voertuig, de keuze is aan jou. Met deskundige begeleiding zul je snel weer ontspannen achter het stuur zitten. Laat je rijangst achter je en plan vandaag nog een intakeles in.

 

Let op: je auto dient echter minimaal over een WA + inzittendenverzekering te beschikken. In geval van betaald parkeren dien je zelf te zorgen voor een parkeerkaartje of bezoekerspas voor de lesauto. Indien je hierover vragen hebt, neem dan gerust telefonisch contact met ons op 0653344126.

Rijtest CBR Amstelveen

Het CBR heeft je opgeroepen voor een rijtest en wij begrijpen dat dit een belangrijk moment is. Ons toegewijde team staat paraat om je deskundige begeleiding te bieden tijdens dit proces. Voor een uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten tijdens de rijtest, nodigen we je uit om onze speciale rijtest pagina te raadplegen.

Kosten

Een opfrisles van 1,5 uur kost €120,- en bevat:

 

✅ Rijangst begeleiding

✅ Opfriscursus autorijden van 90 minuten.

✅ Tijdens de rijles gelegenheid om al uw vragen te stellen.

✅ Ondersteuning bij de theorie.

✅ Thuis opgehaald en afgezet worden.

 

Gemiddeld genomen heb je tussen de 1 en 3 lessen nodig. Na elke les ontvang je pakkende feedback over jouw leerresultaten. In overleg met jou kan indien nodig een vervolgles worden ingepland. Je zit dus nergens aan vast. Ben je klaar om jouw rijangst aan te pakken? Meld je dan nu aan voor een intakeles.


Uiteraard! Je wordt thuis opgehaald en netjes weer thuis afgezet.

Een productieve opfris rijles duurt minimaal 90 minuten. U kunt dit eventueel uitbreiden naar 120 minuten.

Jazeker! Onze specialiteit is rijangst begeleiding. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Uiteraard! We zijn geheel flexibel en denken graag met u mee.

Jazeker! Onze opfrisles is voor alle leeftijden. En vooral voor ouderen!

Jazeker! U mag u eigen oefenplek bepalen. Zo heeft u alle ruimte en vrijheid om optimaal te oefenen.